HANZE TRADE SUMMIT

TICKETS

Koop hier uw tickets voor de Hanze Trade Summit op vrijdag 8 september 2023.

Ticket informatie

Na inschrijving en betaling ontvang je via email een uitgebreid formulier waarop je kunt aangeven met welke bedrijfstakken en organisaties matchmaking voor jou belangrijk is.

Ook kun je daarop aangeven welke workshops je eventueel wilt volgen of welke bedrijven je wilt bezoeken. Voor workshops en bedrijfsbezoeken zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Vlak voor aanvang krijg je je persoonlijke programma toegezonden. Deze wordt ook op de dag zelf bij de uitreiking van jouw badge overhandigd.

Omdat je een persoonlijk programma krijgt is het niet mogelijk om meerdere personen tegelijkertijd aan te melden. Kom je met een groep van meer dan 6 personen en wil je deze groep aanmelden en in één keer betalen? Neem dan contact op met het organisatiebureau van het MKB Trade Office info@mkbtradeoffice.nl  Zij helpen je graag verder met je aanmelding.

Early Bird Tarief

€89,- (excl. btw)

Ticket

€149,- (excl. btw)

Diner Buffet

€45,- (excl. btw)

Koop nu je ticket

Early bird Tarief

T/m donderdag 1 juni 2023 geldt er een Early Bird tarief van €89,- (excl. btw). Daarna kost een ticket €149,- (excl. btw).

Deze prijs is inclusief de keynote, matchmaking sessies, workshops en/of bedrijfsbezoek, koffie/thee, een uitgebreide lunch en een fantastische netwerkborrel.

Diner buffet

Wil je na afloop aanschuiven aan het internationale dinerbuffet? Geef je hier alvast voor op. Het buffet kost €45,- excl. btw en incl. 2 drankjes.

Kijk hier voor het volledige programma.